Hulp en advies van dé specialist in Dak en Schoorsteen Onderhoud?

Al jaren het vertrouwde adres voor deskundig onderhoud, inspectie of reparatie aan uw schoorsteen, dak, dakgoot of dakkapel. Wij werken o.a. voor Particulieren, Woningbouwverenigingen en Monumentenzorg.

Onze specialisaties

Wij zijn gespecialiseerd in alle aspecten van Dak en Schoorsteen onderhoud. Denk hierbij aan:

Een volledig overzicht van onze diensten kunt u inzien op onze Diensten pagina.

Landelijke dekking en binnen 24 uur ter plaatse

Een daklekkage of problemen met uw schoorsteen zijn heel vervelend en wilt u het liefst zo snel mogelijk verholpen hebben. Omdat wij landelijk werken vanuit 12 vestigingen verspreid door heel Nederland kunnen onze specialisten altijd binnen 24 uur bij u ter plaatse zijn om de lekkage van uw schoorsteen, dak, dakgoot of dakkapel te verhelpen. Maar beter nog kunt u lekkages of andere problemen proberen te voorkomen door tijdig uw dak of schoorsteen te laten inspecteren en het noodzakelijke onderhoud uit te laten voeren.

Voorkom ongelukken door gebrekkig onderhoud!

Vrijwel dagelijks gebeuren er nog ongelukken die te wijten zijn aan de slechte conditie van schoorstenen op de Nederlandse daken. Veel van deze ongelukken zijn te voorkomen door goed onderhoud en regelmatige inspectie van uw schoorsteen, mits dit wordt uitgevoerd door een deskundige schoorsteenspecialist.

Wij regelen de verzekering

Schades waarvoor u een beroep kunt doen op uw verzekering worden door ons rechtstreeks met uw verzekeringsmaatschappij afgehandeld, zodat u hier niet naar om hoeft te kijken en een snelle reparatie of het verhelpen van een lekkage niet afhankelijk hoeft te zijn van uw financiële situatie.

Vestigingen door heel Nederland

Alle medewerkers in onze vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Goes, Haarlem, Eindhoven, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Sittard, Venlo, Zoetermeer en Zwolle worden centraal aangestuurd vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht zodat wij er altijd voor kunnen zorgen dat de juiste specialist snel ter plaatse is.

Al vele jaren vertrouwen duizenden mensen in geheel Nederland op de kwaliteit en het vakmanschap van onze deskundige specialisten. Ook gebruik maken van onze diensten? Neem contact op via onderstaand formulier!

    Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.