Vogelnest verwijderen laten door specialisten?

Laat u uw schoorsteen wel eens controleren op verstopping, scheuren of andere gebreken? Bij Dakenschoorsteenonderhoud.nl adviseren wij u om minimaal één keer per jaar uw schoorsteen te laten inspecteren. Wist u bijvoorbeeld dat vogelnesten vaak voor veel problemen zorgen? Ze verstoppen de schoorsteen en kunnen een oorzaak zijn van schoorsteenbranden. Dakenschoorsteenonderhoud.nl kan de vogelnesten veilig voor u verwijderen.

Vogelnest verwijderen: onze werkwijzevogelnest verwijderen

Een vogelnest verwijderen uit uw schoorsteen gebeurt met behulp van een nestboor. Hoe we exact te werk gaan en hoe lang dit gaat duren, hangt af van de specifieke situatie. Het komt namelijk vaak voor dat er niet enkel één nest aanwezig is, maar dat er sprake is van een opeenstapeling van nesten. Eerdere nesten zijn nooit verwijderd en vogels hebben zich jarenlang in het schoorsteenkanaal kunnen schuilhouden. Door goed en grondig te werk te gaan, zorgen wij voor een vrij schoorsteenkanaal. Alle verstoppingen zullen worden verwijderd en u zult uw schoorsteen weer goed en veilig kunnen gebruiken.

Andere oplossingen

Regelmatig een vogelnest verwijderen moeten kunt u voorkomen door een schoorsteenkap of -rooster op uw schoorsteen te laten plaatsen. Hierdoor kunnen vogels zich niet opnieuw in uw schoorsteen nestelen en is een vogelnest verwijderen niet meer nodig door deze preventieve maatregelen te nemen.

    Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.