Dakisolatie van hoge kwaliteit laten aanbrengen door professionals?

Vooral bij al wat oudere woningen is dakisolatie de investering meer dan waard. Het dak van oude huizen is vaak slecht geïsoleerd. Een groot deel van de warmte gaat meteen verloren. Dakisolatie verlaagt uw stookkosten aanzienlijk. U bespaart al gauw honderden euro’s per jaar op uw energierekening. Door uw dak goed te isoleren verbetert u ook het energielabel van uw woning en wordt uw huis meer waard. Tenslotte vergroot u ook uw eigen woonplezier en dat is toch ook niet onbelangrijk.

Dakisolatie door reflectie van stralingswarmte   dakisolatie

Wij werken met de dunne thermo-reflecterende isolatiefolie van ATI. Isolatie door stralingswarmte te reflecteren is een van de meest effectieve manieren om de warmte vast te houden. Thermo-reflecterende folie is ontwikkeld voor de ruimtevaart, maar wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt als dakisolatie van woningen. Deze vorm van dakisolatie houdt trouwens niet alleen de kou buiten, maar zorgt er ook voor dat uw huis langer koel blijft in de lange zomermaanden. Tijdens het isoleren van uw dak vervangen we ook meteen de panlatten. Met een mooi, strak dak als gevolg.

Nadelen traditionele isolatie

Normaal gesproken worden daken vanaf de buitenzijde geïsoleerd met vrij dikke isolatieplaten. Een groot nadeel van deze traditionele vorm van dakisolatie is dat de dakpannen een stuk hoger komen te liggen. Heeft u een rijtjeshuis of een twee-onder-een-kapwoning, dan was u vroeger altijd afhankelijk van de medewerking van uw buren. Met traditionele isolatieplaten ontstaat er namelijk een hoogteverschil tussen uw dak en dat van uw buren. Daarom moesten de naastgelegen daken ook meteen geïsoleerd worden.

Voordelen van ons reflecterende isolatiefolie

Thermo-reflecterende isolatiefolie geeft nauwelijks hoogteverschil. Het is dus niet langer noodzakelijk om dakisolatie aan te brengen op meerdere daken tegelijk. De loodaansluitingen bij schoorstenen hoeven niet meer vervangen te worden en ook de nokvorsten leveren geen problemen meer op. Daardoor is de dakisolatie veel sneller aan te brengen en dus een stuk goedkoper. Ook ondervindt u maar kort overlast. En bovendien erg weinig: alle werkzaamheden vinden plaats aan de buitenkant van het dak.

Dunne thermo-isolerende isolatiefolie van ATI

ATI Thermo M1 en ATI 150+ isolatie bestaat uit verschillende lagen watten, schuim en gemetalliseerd polyester. Daarmee is dit dunne isolatiefolie een uiterst efficiënt isolatiemiddel voor dakisolatie. Uw energieverbruik gaat met sprongen achteruit. Bovendien is het brandwerend. ATI 150+ bevat bijvoorbeeld een brandvrije schuimlaag en twee lagen luchtbellen. Andere kenmerken van dit thermo-reflecterende folie zijn:

  • – Milieuvriendelijk dakisolatie: 100% recyclebaar.
  • – Duurzaam isolatiemateriaal: 10 jaar garantie.
  • – Waterafstotend en dus bestand tegen rotten.
  • – Niet zwaar: geen belasting voor het onderstel.
  • – Antiallergisch: geen microstofdeeltjes, laat staan giftige stoffen.
  • – Houdt vogels, knaagdieren en insecten weg.

Kosten dakisolatie omlaag door subsidie

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan om te zien hoe snel u de investering in dakisolatie heeft terugverdiend. Wist u trouwens dat de overheid het isoleren van uw woning stimuleert met verschillende subsidies? Ook met vragen over subsidiemogelijkheden kunt u bij ons terecht. Wij isoleren jaarlijks meer dan 10.000 m2 en hebben ruime ervaring met de subsidiëring van dakisolatie Wij helpen u graag bij de vaak lastige en tijdrovende subsidieaanvragen. U hoeft dan niet zelf subsidie aan te vragen bij uw gemeente, maar we brengen deze meteen in mindering op ons offertebedrag.

    Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.