Dakrenovatie door professionals laten uitvoeren?

Zodra u een lekkage in uw woning aantreft is het tegenwoordig vaak een groter probleem dan vroeger. Huizen zijn nu goed geïsoleerd en die laag isolatie houdt nog een groot deel van het vocht vast dat al tijden door de kapotte dakbedekking naar binnen lekte. Het vocht heeft dan al lang kunnen inwerken op de houten panlatten en het isolatiemateriaal en een simpele vervanging van een kapotte dakpan of het dichtsmelten van uw dakleer is dan niet meer voldoende. In dat geval is dakrenovatie niet meer te vermijden.

Dakrenovatie zonder het hele dak te vervangendakrenovatie

Als er losse dakbedekking of een lekkage is gevonden betekent dat echter ook niet dat u meteen uw hele dak moet laten vernieuwen. Dakenschoorsteenonderhoud.nl kan dat deel van het dak aanpakken dat is beschadigd. Vaak raden wij het dan wel aan om meteen modernere vochtwerende dakfolie te laten aanbrengen en alle panlatten te vervangen door nieuwe zodat uw dak er weer jaren tegenaan kan.

Materiaal uit voorraad leverbaar

Wat betreft dakrenovatie kunt u ervoor kiezen de gebroken en beschadigde pannen te vervangen door nieuwe pannen of hergebruikte pannen uit onze ruime voorraad. Natuurlijk is het ook mogelijk een heel nieuw pannendak of een laag vers dakleer op de bestaande houtconstructie te plaatsen.

Kleine en grote renovaties

Er zijn vele vormen van dakrenovatie mogelijk en wij adviseren u graag over de huidige toestand van uw dakbedekking en de beste persoonlijke oplossingen om weer jaren ongemerkt droog te kunnen wonen. Kiest u voor een kleine renovatie of wilt u het meteen grondiger aanpakken en het dak laten

    Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.