Tijd voor een grondige dakinspectie?

“Hadden we het dak nou maar eens na laten kijken!” Op het moment dat u dat zegt heeft u waarschijnlijk te maken met een onverwachte en hoogst onaangename lekkage. Om dat nare moment te voorkomen is het inderdaad zeer raadzaam om uw dak eens te laten controleren op gebreken, zodat u ruim op tijd ernstige beschadigingen kunt laten repareren en erger leed kunt voorkomen door een vakkundige dakinspectie.

Isolatie en lekkage

Tegenwoordig zijn bijna alle woningen voorzien van een goede dakisolatie en dit maakt het ontdekken van lekkages van binnenuit moeizaam. Als u een lekkage heeft zal de isolatielaag het vocht vaak pas doorlaten als al een groot deel van het isolatiemateriaal en de houten dakconstructie is gaan schimmelen of rotten. Het herstel zal dan vele malen duurder uitvallen dan u op het eerste gezicht had durven vermoeden.

Elk huis zijn persoonlijke inspectiedak inspectie

Wij kijken elk dak grondig na op zijn specifieke eigenschappen. Bij die dakinspectie houden we rekening met de leeftijd van uw woning, het type dakbedekking en ook de functie van de dakbedekking. Wij zullen bijvoorbeeld inspecteren op gebarsten, weggewaaide of losliggende dakpannen. Ook de aantasting van pannen door alg en mos kunnen wij na dakinspectie aanpakken door de pannen te reinigen en te voorzien van een beschermende coating om een verdere erosie en breken tegen te gaan. Daarnaast inspecteren wij de houtconstructie en het isolatiemateriaal grondig om grootschalige schade tijdig te voorkomen.

Tijdige dakinspectie

Laat het dak op uw woning tijdig en met enige regelmaat inspecteren om te voorkomen dat u op een later tijdstip onverwacht diep in de buidel moet tasten, want een kleine beschadiging of slijtage kan na verloop van tijd grote gevolgen hebben.

    Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.