Last van een daklekkage?

Een daklekkage kan voor grote problemen zorgen aangezien het een tijd kan duren voordat een daklekkage zichtbaar is. Heb je vieze gele kringen op je plafond of een ruimte die klam en vochtig aanvoelt? Dat is een duidelijk signaal van een daklekkage. Zodra je signaleert dat je dak niet meer waterdicht is, kom dan direct in actie en neem contact op. Mocht het probleem het toelaten dan verhelpen wij de daklekkage direct. Dus bent u op zoek naar een specialist op het gebied van daklekkages? Neem direct contact op met de dakspecialisten van Dak en Schoorsteenonderhoud.

Kosten verhelpen Daklekkage

Wat kost het om een daklekkage te laten verhelpen? Er zijn meerdere factoren die de kosten van een reparatie van een daklekkage bepalen, zoals onder andere de omvang en soort dakbedekking dat vervangen moet worden. Als onze dakdekker langskomt voor een reparatie, is het verstandig om meteen uw gehele dak te laten controleren op eventuele andere zwakke plekken. Door dit te doen bent u op tijd bij beginnende daklekkages en voorkomt u hoge onkosten. Hoe langer u namelijk wacht met de dakreparatie, des te meer de dakconstructie wordt aangetast en hoe hoger de kosten gaan oplopen.

Spoedservice bij Daklekkage’s

Onze gecertificeerde dakdekkers staan 24 uur per dag voor u klaar om uw daklekkage zo snel mogelijk te verhelpen. De ervaring leert ons namelijk dat het belangrijk is om een daklekkage direct aan te pakken voordat er meer schade wordt aangericht. Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op om een afspraak in te plannen voor het verhelpen van uw Daklekkage.

Werkwijze Daklekkage

Wanneer er een afspraak is gemaakt komen we bij u langs om de schade op te nemen. Onze schadespecialist zal het lek opsporen en indien nodig een noodoplossing toepassen. Op deze manier zorgen we er voor dat de lekkage geen verdere schade kan veroorzaken zoals een natte isolatie, schimmels, kortsluiting en een verrotte dakconstructie. Na deze inspectie ontvangt u van ons een passende offerte. We overleggen altijd eerst met u de mogelijkheden voordat we daadwerkelijk actie ondernemen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan kunnen we vaak direct aan de slag gaan! Het snel oplossen van het probleem is erg belangrijk. Waterschade kan namelijk leiden tot natte isolatie, schimmels, kortsluiting en een verrotte dakconstructie. Kortom op nog meer problemen zit u niet te wachten. Onze ervaren dakdekkers verhelpen uw daklekkage en zorgen dat u weer jaren zorgeloos kunt genieten van het dak boven uw hoofd.

Voorkom Daklekkage’s door regelmatig onderhoud

Door jaarlijks een standaard inspectie- en onderhoudsronde in te plannen voorkomt u ernstige problemen aan uw dak. Omdat dakonderhoud essentieel is voor het behoud van uw dak, zullen onze specialisten uw dak uitvoerig inspecteren. Tijdens deze inspectie zullen wij direct kleine werkzaamheden uitvoeren zoals het reinigen van dakgoten en andere kleine noodzakelijke reparaties. Vervolgens ontvangt u van ons een rapport waarin staat welke dakreparaties en werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Daarnaast geven we ook altijd aan welke reparaties u op termijn kunt verwachten. Gaat u akkoord met de werkzaamheden, dan gaan we direct aan de slag.

    Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.