Camera Inspectie voor een helder beeld van uw huis?

Vermoed u dat er iets mis is met uw schoorsteen of is deze lange tijd niet gebruikt? Laat dan een camera-inspectie uitvoeren. U verkleint hiermee de kans op risico’s en kunt een schoorsteenbrand voorkomen. Door vroegtijdig inzicht te krijgen in scheuren en andere gebreken, kan tijdig actie worden ondernomen.

Camera-inspectie door een professionalcamera inspectie

Het uitvoeren van een camera-inspectie dient uitgevoerd te worden door een vakman. Hij of zij weet waar op gelet moet worden en is in het bezit van de juiste instrumenten om uw schoorsteenkanaal grondig te inspecteren. Dakenschoorsteenonderhoud.nl controleert uw schoorsteen voordelig en maakt daarbij gebruik van een professioneel camerasysteem dat specifiek ontwikkeld is voor ventilatiekanalen en schoorstenen. Hiermee hebben wij tijdens de camera-inspectie perfect zicht en kunnen we u exact vertellen of er zich gebreken bevinden binnenin uw schoorsteenkanaal.

Voorkom erger

Stel dat u geen camera-inspectie laat uitvoeren en er blijkt wel iets mis te zijn met uw schoorsteenkanaal. Dan loopt u kans op koolstofmonoxidevergiftiging, stankoverlast of een schoorsteenbrand. Buiten de gevolgen die dat voor u persoonlijk kan hebben, is het in veel gevallen onzeker of de verzekering dan een schadevergoeding uit zal keren. Zij vinden het regelmatig vegen en controleren van uw schoorsteen door middel van camera-inspectie namelijk wel van belang. Wilt u erger voorkomen? Laat uw schoorsteen of ventilatiekanaal dan met enige regelmaat controleren door een echte vakman.

    Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.