Specialist in dakrepratie nodig?

Dat dak dat ligt er wel goed bij. Vaak staat u er niet bij stil dat het dak echter ook onderhoud nodig heeft. Anders dan bij kozijnen, binnenmuren en plafonds staat u er niet vaak met de neus bovenop. Soms moet er eerst iets grondig kapot zijn voordat het dak pas de aandacht krijgt die het verdient. En moet er een dakreparatie aan te pas komen.

Dakreparatie op verschillende manierendakreparatie

Het dak kan op verschillende manieren onderhoud nodig hebben. Dakenschoorsteenonderhoud.nl biedt diverse vormen van dakreparatie:

Hergebruik materialen bij dakreparatie

U zult zien dat het lang niet altijd noodzakelijk is om uw dak volledig te vernieuwen om er weer een paar jaar tegenaan te kunnen. Vaak is het voldoende om bij dakreparatie de beschadigingen te herstellen en uw huidige pannen te hergebruiken wat natuurlijk enorm scheelt in de kosten.

En als u dan toch met een dakreparatie bezig bent kunt u meteen eens overwegen om een goede dakisolatie aan te laten brengen. U zult daardoor uw huis beter beschermen tegen vocht en kou van buitenaf en met de huidige subsidieregelingen en de BTW-verlaging naar 6% wordt de aanleg daarvan natuurlijk helemaal aantrekkelijk.

    Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.