Uw dakgoot repareren laten door een betrouwbare professional?

Heeft u last van daklekkage of dakgootlekkage? Laat ons snel uw dakgoot repareren, vakkundig renoveren of opnieuw bekleden. Hoe wij uw dakgoot repareren? Wij bekleden uw dakgoot met een goed betaalbare kunststof dakgootbekleding die weer lange tijd meegaat. Ook kunnen wij uw dakgoot geheel vernieuwen, als blijkt dat uw dakgoot niet meer te redden is en volledig vervangen moet worden.

Dakgoot repareren laten na stormschadedakgoot repareren

Als uw dak of de dakgoten schade hebben opgelopen na een flinke storm, dan worden de kosten van de reparatie vaak vergoed door uw verzekering. Zorg er wel voor dat u uw dakgoot goed onderhoudt. We raden u aan om uw dakgoot en eventueel uw dak één à twee keer per jaar te laten schoonmaken. Zo voorkomt u lekkage en onnodige kosten voor dakgoot repareren.

Dure reparaties vermijden met dakinspectie

Zorg dat u er altijd op tijd bij bent en precies weet hoe het gesteld is met de onderhoudstoestand van uw dak. In een vroeg stadium kunnen kleine beschadigingen snel verholpen worden. Laat ons daarom een dakinspectie uitvoeren en het klein onderhoud van uw dak verzorgen. Zo voorkomt u dure reparaties. Het controleren van de staat van uw dak gebeurt louter visueel. We verwijderen geen dakpannen om de dakconstructie zelf te beoordelen.

Dakgoten controleren tijdens dakinspectie

Tijdens de dakinspectie kijken we ook vaak meteen of uw dakgoot nog in goede conditie verkeert. Op basis van onze dakgootinspectie ontvangt u van ons een rapportage met de bevindingen en de eventuele zichtbare gebreken. Mochten kleine herstelwerkzaamheden aan uw dak of dakgoot nodig blijken, dan kunnen we die op uw verzoek direct uitvoeren. Naast een rapportage ontvangt u van ons ook een vrijblijvende offerte om uw dakgoot te repareren of te renoveren.

    Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.