Dakpannen impregneren voor effectieve bescherming?

Vocht en vuil geen kans geven? Dan is dakpannen impregneren absoluut noodzakelijk. Hierdoor voorkomt u dat vocht doorslaat en dat mos, vuil en algen zich aan uw dakpannen hechten. Het aanbrengen van de impregneer laag dient wel te gebeuren door een specialist, zodat u de kwaliteit krijgt die u wenst.

Dakpannen impregneren: geef vocht geen kans!

dakpannen impregneren

Dakpannen impregneren kan een hoop narigheid voorkomen. Als het regent kan vocht namelijk in de dakpannen trekken en van binnenuit de dakpan aantasten. Vooral bij koud weer, wanneer het vocht bevriest en uitzet, kan schade aan uw dakpannen ontstaan. Met het impregneren wordt een vloeistof op de dakpannen aangebracht die ze beschermt tegen de verschillende invloeden van buitenaf. Naast het impregneren van dakpannen kan het impregneren eveneens gebeuren bij gevels en schoorstenen.

Duurzaam impregneermiddel

Dakenschoorsteenonderhoud.nl werkt met een milieuvriendelijk impregneermiddel op waterbasis dat onzichtbaar en reukloos is. Het heeft een isolerende werking en is ademend. Uw dakpannen impregneren is zeker een goed keus, wanneer u ze wilt beschermen en er nog vele jaren van wil genieten. Meer weten over de mogelijkheid om uw dakpannen te impregneren? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

    Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.