Snel en vakkundig uw nokpannen laten vastzetten?

Nokvorsten: u kent ze toch wel? Het zijn de halfronde pannen die op de nok van het dak liggen en zodoende de twee dakhelften met elkaar verbinden. Nokpannen vastzetten werd vroeger vaak gedaan met ouderwetse cementspecie. Op zich een goede oplossing die jarenlang stevigheid biedt. Ware het niet dat deze specie op den duur nogal aan erosie onderhevig is.

Nokpannen vastzetten om snokpannen vastzettenchade te voorkomen

Het cement kan na verloop van tijd poreus worden en het vocht lange tijd vasthouden. Als daar vervolgens een vorst overheen gaat dan zet het vocht in de specie onder de nokpannen uit en kunnen er barsten ontstaan waardoor de vastgelijmde pannen kunnen barsten en er lekkage kan ontstaan, of zelfs neerstortende en wegwaaiende nokpannen die een groot gevaar voor de omgeving van uw woning vormen.

 

Stormvaste mortel voor uw nokpannennokpannen vastzetten

Dakenschoorsteenonderhoud.nl kan uw oude nokpannen vastzetten of eenvoudig vervangen door nieuwe. Daarbij maken wij geen gebruik meer van de cementspecie maar van een moderne beproefde methode. Wij lijmen de nokpannen vast met flexibele dakmortel van het merk Flexim. Deze mortel is storm- en vorstvast en zal uw nokpannen in de meest extreme omstandigheden voor jaren op hun plaats houden.

U kunt ervoor kiezen om al uw nokvorsten in een keer te vervangen, maar wij bieden u ook de mogelijkheid alleen de oude kapotte nokpannen direct te vervangen door nieuwe of hergebruikte pannen uit onze voorraad.

Nokpannen vastzetten laten door de specialist

Nokpannen vastzetten is één van de specialiteiten van onze medewerkers. Voor een solide constructie op uw dak en een veilig gevoel bent u bij ons aan het goede adres. Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.