Dakkapel plaatsen laten door professionals?

Veel oude huizen hebben houten dakkapellen. Zo’n oude houten dakkapel ziet er prachtig uit, maar het onderhoud kost handen met geld. Wij kunnen uw dakkapel compleet renoveren of een nieuwe dakkapel plaatsen. Zo maakt u voorgoed een einde aan de onnodige kosten voor onderhoud en voorkomt u lekkages.

Dakkapelrenovatie dakkapelrenovatie

Wij stemmen de renovatie van uw dakkapel natuurlijk goed af op uw wensen en op uw budget. Soms is het goedkoper om een nieuwe dakkapel te plaatsen. Maar wij kunnen uw dakkapel ook compleet renoveren met nieuwe bekleding, nieuwe kozijnen en nieuwe dakbedekking. Minder ingrijpende renovatie is ook mogelijk. Dan zorgen we alleen voor nieuwe bekleding om lekkages te verhelpen of te voorkomen.

Werkzaamheden eenvoudige renovatie

Bij de eenvoudige renovatie van uw dakkapel bekleden we de zijwanden opnieuw. De boeiboorden worden voorzien van onderhoudsvrije kunststof bekleding van het merk Trespa, Rockpanel of Keralit. Indien nodig vervangen we ook de dakbedekking. Het is belangrijk dat dat op tijd gebeurt om lekkages te voorkomen.

Nieuwe dakkapel plaatsen of complete renovatie

Wat komt er allemaal kijken bij een complete renovatie van uw dakkapel? We zetten de werkzaamheden voor u op een rij:

  • Houten kozijnen vervangen door kunststof, aluminium of hardhoutdakkapelrenovatie
  • Dubbelglas plaatsen voor optimale isolatie.
  • De loodaansluiting op het dak vervangen.
  • De zijkanten van uw dakkapel vernieuwen en extra isoleren.
  • Houten zijkanten en boeiboorden vervangen door kunststof.
  • Dakbedekking vernieuwen of vervangen door bitumen dakleer of kunststof.

Onze specialisten kunnen u helpen!

Is de dakkapel in zo’n slechte staat dat de renovatiekosten wel erg hoog uitvallen, dan zullen we u adviseren om uw dakkapel te laten vernieuwen. Naast het vernieuwen van uw bestaande dakkapel, kunnen wij ook een nieuwe dakkapel voor u plaatsen.

    Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.