Uw schoorsteen laten metseleen door ervaren vakmensen?

Dakenschoorsteenonderhoud.nl doet er uiteraard alles aan om uw schoorsteen en dak te behouden. Het op vakkundige wijze uitvoeren van verschillende reparaties en onderhoud draagt hierbij aan mee. Het kan echter zo zijn dat repareren niet meer mogelijk is en dat het beter is een nieuwe schoorsteen te metselen. In die gevallen denken wij graag met u mee.

Schoorsteen metselen met minimaal kleurverschilschoorsteen metselen

Een nieuwe schoorsteen metselen heeft niet bij iedereen de voorkeur. Men denkt dat er te veel kleurverschil zal ontstaan tussen de schoorsteen en de rest van de woning. Dakenschoorsteenonderhoud.nl speelt hierop in door bij het nieuw metselen van (een deel van) uw schoorsteen te kiezen voor stenen die passen bij uw woning. De schoorsteen en uw woning zullen zoveel mogelijk één geheel vormen en in alle gevallen goed bij elkaar passen. Het kleurverschil zal hierdoor tot een minimum beperkt worden.

Meer informatie

Dakenschoorsteenonderhoud.nl staat bekend om zijn snelle service door heel Nederland. Ook een nieuwe schoorsteen metselen is een project dat wij zo spoedig mogelijk voor u uitvoeren. Dat we daarbij zeer scherpe tarieven hanteren zal u vast niet tegenstaan. Neemt u even contact met ons op?

    Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.