Stormschade opgelopen?

Een flinke storm of windstoten kunnen behoorlijke schade veroorzaken aan uw dak en schoorsteen. Het is verstandig om dit zo snel mogelijk te laten verhelpen om meer schade en hoge kosten te voorkomen. Schade aan de dakbedekking kan leiden tot (dak)lekkages. Neem contact op met de specialisten van Dak en Schoorsteenonderhoud.

Stormschade aan het dak

Stormschade door hevige windvlagen komt steeds vaker voor in Nederland door de verandering van het klimaat. Stormschade aan daken, schuren, carport, ramen en andere onderdelen van uw woning zorgen veelal voor lekkages. Het is van groot belang dat stormschade snel en vakkundig wordt hersteld. Niet alleen de stormschade dient hersteld te worden, maar ook de gevolgschade aan de woning. Door de stormschade aan bijvoorbeeld uw dak of dakbedekking ontstaat vervolgens lekkage. Het water wat binnen dringt veroorzaakt vervolgens waterschade aan uw plafond, muren, behang, laminaatvloer of andere vloersoort.

Spoedservice bij Stormschade

Onze gecertificeerde dakdekkers staan 24 uur per dag voor u klaar om uw stormschade zo snel mogelijk te verhelpen. De ervaring leert ons namelijk dat het belangrijk is om opgelopen schades direct aan te pakken voordat er nog meer onnodige schade wordt aangericht. Binnen 24 uur kunnen wij ter plaatse zijn om de problemen vakkundig op te lossen. Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op om een afspraak in te plannen voor het verhelpen van uw stormschade.

Werkwijze Stormschade

Wanneer er een afspraak is gemaakt komen we bij u langs om de schade op te nemen. Onze schadespecialist zal de problemen opsporen en indien nodig een noodoplossing toepassen. Op deze manier zorgen we er voor dat er geen lekkage’s kunnen ontstaan. Na deze inspectie ontvangt u van ons een passende offerte. We overleggen altijd eerst met u de mogelijkheden voordat we daadwerkelijk actie ondernemen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan kunnen we vaak direct aan de slag gaan! Het snel oplossen van het probleem is erg belangrijk.

Hoe voorkom je stormschades?

Stormschade komt in Nederland steeds veel vaker voor en som kun je problemen voorblijven. Oorzaken kunnen berusten op overmacht maar ook vaak op de kwaliteit van een dak. Zo voldoen een groot aantal dakbedekkingen niet meer aan de eisen van deze tijd. Ook veroudering van het dak is een oorzaak waardoor de dakbedekking los kan laten. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren om stormschade te voorkomen. Plan vandaag nog een afspraak in met Dak en Schoorsteenonderhoud

    Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.