Uw dakleer vervangen laten door professionele dakdekkers?

Uw dakleer, ook wel bitumen genoemd, kan u en uw huis jaren droog houden. Toch is er een zekere houdbaarheid aan deze vorm van dakbedekking. Na een periode van tien jaar kunnen er ineens veel en steeds vaker lekkages ontstaan aan het dak. Het materiaal heeft dan gewoon zijn langste tijd gehad.

Dakleer vervangen

In eerste instantie kunt u ervoor kiezen om het dakleer te laten repareren en slechts delen ervan te renoveren, maar wij raden u dit niet aan. Een oud dak dat lekkages vertoont is gewoon op en de reparaties zullen zich opstapelen met de bijbehorende kosten.

Vervangen is de oplossing dakleer vervangen

Ons advies is dan ook uw dakleer vervangen laten door een specialist. Dat kost als eenmalig project wel wat meer dan een enkele reparatie. Als u echter alle reparaties die vanaf dat moment onherroepelijk zullen volgen bij elkaar optelt dan bent u met een volledige dakleer vervangen uiteindelijk vele malen goedkoper uit.

Inspectie na renovatie

Onze manier van werken is vakkundig en betrouwbaar. We raden het onze klanten dan ook altijd aan het dakleer regelmatig te laten controleren op gebreken, zelfs als het nog niet zo oud is. Op deze manier kunnen kleine beschadigingen tijdig opgemerkt worden en zult u veel langer plezier hebben van uw dakleer dan de gemiddelde levensduur van het dakleer.

    Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.