Dakscan laten uitvoeren door Professionals?

Door uw dak goed te isoleren kunt u jaarlijks veel geld besparen op uw stookkosten. Vaak heeft u de investering in de dakscan en dakisolatie al binnen drie jaar terugverdiend. Vooral met de aantrekkelijke subsidies die veel gemeenten toekennen aan energiebesparende maatregelen. Afhankelijk van uw woonplaats kunt u nu aanspraak maken op subsidieregelingen om uw woning te vergroenen. Het laten uitvoeren van een dakscan en eventuele dakisolatie kan daarom juist nu extra aantrekkelijk zijn.

Dakscan door middel van warmtedetectordakscan

Warmtedetectors zijn een nieuwe, innovatieve technologie om een betrouwbare scan te maken. Het is ook een uiterst efficiënte en kosteneffectieve methode. We meten de temperatuurverschillen en kunnen heel precies aanwijzen waar uw dak onvoldoende geïsoleerd is. Als we een dakscan hebben gemaakt, bent u nog steeds nergens toe verplicht. We geven u geheel vrijblijvend deskundig advies over de energiebesparende maatregelen die u kunt nemen.

Zijn we er dan toch, dan grijpen wij de dakscan meteen aan om het dak van uw woning uitgebreid te inspecteren. Zo brengen we meteen eventuele gebreken zoals lekkages aan het licht. Wilt u een begin maken met het vergroenen van het energielabel van uw huis, zet dan nu de eerste stap. Laat onze deskundige medewerkers direct een dakscan uitvoeren.

Subsidie in mindering op offertebedrag

Weet u niet precies of er in uw woonplaats subsidies verstrekt worden voor een dakscan? We zoeken het graag voor u uit. We brengen de mogelijke subsidiëring direct in mindering op het geoffreerde bedrag. Neem nu contact met ons op voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte op maat.

    Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.