Rookgasafvoer laten regelen door professionals?

Wilt u graag weer gebruik maken van uw open haard, maar durft u niet, omdat de schoorsteen al zo oud is en waarschijnlijk lekken vertoont? Of wilt u graag een gezellige houtkachel of gashaard aanschaffen, maar heeft u nog geen schoorsteen? Ga dan naar Dakenschoorsteenonderhoud.nl. Wij kunnen een flexibele rookgasafvoer monteren in de bestaande schoorsteen of een nieuw schoorsteenkanaal aanleggen. Slopen of breken is niet nodig en vaak zijn we al binnen één dag klaar.

Rookgasafvoer aanleggen in bestaande schoorsteenrookgasafvoer

Oude schoorstenen hebben vaak lekkages, waardoor er rook en giftige koolmonoxide in huis terecht kan komen. Met alle gevolgen van dien. Het kan dus gevaarlijk zijn om uw houtkachel of gashaard aan te steken. Vooral als u hem al lang niet meer gebruikt heeft. Toch is het zonde om geen gebruik te maken van een beschikbare open haard. Laat daarom een nieuwe rookgasafvoer monteren van flexibele rvs delen in de bestaande schoorsteen. Dan kunt u weer jarenlang veilig uw open haard stoken.

Nieuw schoorsteenkanaal monteren

Heeft u nog helemaal geen schoorsteen, maar wilt u toch graag een houtkachel of gashaard in de woonkamer? Dan kunnen wij een dubbelwandig schoorsteenkanaal aanleggen in uw huis. Daarmee kunt u nog dezelfde dag genieten van een zachtjes knetterend haardvuur of een gezellig brandende houtkachel.

Vakkundigheid en kwaliteit

Wij maken alleen gebruik gemaakt van producten die aan de strengste veiligheidseisen voldoen. Ons team van deskundige en ervaren medewerkers voert de werkzaamheden zorgvuldig en vakkundig uit. De nieuwe rookgasafvoer wordt keurig weggewerkt in de verloren ruimte van hoeken of kasten. Desgewenst bouwen we een koof rondom uw rookgasafvoer. Natuurlijk laten wij uw huis weer netjes opgeruimd achter.

    Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.