Vogelschroot laten aanbrengen door ervaren vakmensen?

Schade aan uw dak door vogels, ratten of muizen? Met een vogelschroot van Dakenschoorsteenonderhoud.nl heeft u daar geen last meer van. U voorkomtschade aan uw dak én aan uw dakisolatie.

Vogelschroot: een diervriendelijke oplossingvogelschroot

Een vogelschroot wordt tussen het dakbeschot en het pannendak geplaatst en voorkomt dat bijvoorbeeld vogels zich onder de dakpannen nestelen. Door de schroot wordt de ruimte tussen de pannen en het dakbeschot namelijk afgesloten zonder dat het van buitenaf zichtbaar is. Uiteraard houdt u hierdoor niet alleen vogels tegen zich te nestelen in uw dak, ook ander ongedierte krijgt geen kans meer.

Naast de vogelschroot biedt Dakenschoorsteenonderhoud.nl u nog verscheidene andere mogelijkheden om uw dak en schoorsteen te beschermen tegen vogelnesten. Onze schoorsteenkappen bijvoorbeeld zorgen ervoor dat vogels zich niet meer kunnen nestelen in uw schoorsteen. Ook krijgt hete as niet meer de kans om te ontsnappen en kan het geen schade aanrichten.

Vogelnest verwijderen?

Heeft u onverhoopt toch last van een vogelnest tussen uw dak of in uw schoorsteen? Dan bieden wij u graag de hulp die u nodig heeft om het vogelnest te verwijderen.

    Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.