Schoorsteenkap op maat laten maken door échte vakmensen?

Door uw schoorsteen te voorzien van een geschikte kap kunnen veel problemen worden voorkomen. De kap beschermt uw schoorsteen namelijk niet alleen tegen invloeden van buitenaf. Ook houdt uw schoorsteenkap bepaalde elementen binnen. Dakenschoorsteenonderhoud.nl plaatst indien u dit wenst binnen 3 werkdagen de kap van uw keuze. Deskundig, snel en stevig bevestigd.

Waarom kiezen voor een schoorsteenkap?schoorsteenkap

Een schoorsteenkap biedt vele voordelen. Zo kunnen vogels zich niet meer in uw schoorsteen nestelen en is uw schoorsteen beschermd tegen regen en vorstschade. Daarnaast zorgt een passende schoorsteenkap er ook voor dat hete asdeeltjes die opstijgen, niet uit uw schoorsteen kunnen ontsnappen. En dat is maar goed ook. De gloeiendhete asdeeltjes kunnen namelijk buiten uw schoorsteen grote schade aanrichten aan bijvoorbeeld auto’s of (droog) natuurgebied.

Betere trekkracht

Standaard schoorsteenkappen werken perfect wanneer ze worden geplaatst door een deskundige. Deze zorgt ervoor dat de kap goed bevestigd is en niet bij slecht weer van uw dak afwaait. Heeft u last van een schoorsteen die niet goed trekt, dan hebben we bij Dakenschoorsteenonderhoud.nl ook speciale kappen die zorgen voor een betere afzuiging. Wij informeren u hier graag meer over.

    Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.