Grondige en vakkundige schoorsteen reparatie nodig?

Wanneer schoorstenen ouder worden, kunnen er problemen ontstaan met de voegen. Deze kunnen onder andere poreus worden (verzanden) en water doorlaten. Dit kan leiden tot een lekkage. Door een deskundige schoorsteen reparatie kan een dergelijke lekkage worden voorkomen. Laat uw schoorsteen daarom goed nakijken wanneer deze lange tijd niet gebruikt is of wanneer u een ouder huis heeft.

Moderne schoorsteen reparatie techniekenschoorsteen reparatie

Een reparatie aan de buitenkant van uw schoorsteen kan u een hoop leed besparen. Laat deze dan wel uitvoeren door een deskundige. Bij Dakenschoorsteenonderhoud.nl werken we enkel met de nieuwste technieken en garanderen we u een perfecte schoorsteen reparatie. Bij herstelwerkzaamheden aan de buitenkant frezen we de voegen uit met een diamant, waardoor er nagenoeg geen kracht wordt uitgeoefend op het metselwerk van uw schoorsteen.

Deze reparatie is weinig belastend voor uw schoorsteen en minimaliseert de kans op scheuren of breuken in uw stenen. Door na het behandelen van uw voegen de schoorsteen opnieuw te impregneren, is deze ook beschermd tegen diverse weersinvloeden en kan hij weer jaren worden gebruikt.

Een kapotte bovenplaat

Niet alleen aan de buitenkant kan een schoorsteen reparatie noodzakelijk zijn. Ook de bovenplaat kan door weer en wind breuken gaan vertonen. Vooral bij gecementeerde bovenplaten komen we dit tegen. In het geval van reparatie aan een gebroken bovenplaat gaan we de voegen niet uitfrezen, maar zetten we de bovenplaat in kunststof. Op deze simpele manier krijgen weer en wind geen kans meer.

    Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.