Dakpannen vernieuwen tegen scherpe tarieven?

Binnen een paar dagen een heel nieuw dak? Ja, dat is zeer goed mogelijk! Laat u niet voor de gek houden door bedrijven die beweren dat het complete dak vervangen moet worden met isolatiemateriaal en een nieuwe houtconstructie. Vaak is het al voldoende om alleen maar een laag dampdoorlatende folie over de bestaande isolatieplaten te leggen en daarop nieuwe panlatten en dakpannen aan te brengen. Met deze manier van dakpannen vernieuwen bent u werkelijk al in twee dagen voorzien van een nieuw dak waar u nog tientallen jaren mee vooruit kunt.

Dakpannen vernieuwen en hergebruiken dakpannen vernieuwen

In meer dan de helft van de gevallen bij onze klanten is alle dakpannen vernieuwen niet eens nodig. Wij kunnen gebruik maken van de goede pannen die u nog heeft en deze aanvullen met nieuwe op gebruikte pannen die onbeschadigd zijn. Wij beschikken over een ruime voorraad van de meestgebruikte dakpannen en kunnen uw dak dus snel voorzien van een volledig herstelde of zelfs nieuwe laag pannen.

Flexibele dakmortel

Wij besteden altijd extra aandacht aan de staat van de nokvorsten. Vaak zijn deze vastgemetseld met ouderwetse specie die na verloop van tijd poreus wordt en gaat barsten waardoor vorst en wind er eerder vat op krijgen. Onze beproefde methode is het opnieuw plaatsen en vernieuwen van nokvorsten met een flexibele dakmortel die veel beter bestand is tegen de diverse weersomstandigheden en waar u jarenlang geen omkijken meer naar heeft.

    Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.