Meer informatie over isolatie subsidie mogelijkheden?

Wanneer u ervoor kiest uw woning te isoleren houdt u er misschien niet meteen rekening mee dat u ook recht heeft op subsidie isolatie. Veel gemeentes hebben speciale subsidiepotjes waar u gebruik van kunt maken, zo ook voor de isolatie van uw woning.

Subsidie isolatie: wij regelen het voor u!

subsidie isolatie

Op het moment dat u er gebruik van wilt maken kan het zijn dat alle subsidie voor het jaar al vergeven is en het brengt sowieso veel werk met zich mee om zelf de subsidie te regelen. De subsidie die u kunt ontvangen is geen kleinigheid: Het isoleren van een standaard tussenwoning kan u in totaal al gauw €750,- opleveren of €15,- per m²  isolatie. Dakenschoorsteenonderhoud.nl kan u hierbij van dienst zijn en de aanvraag alvast voor u regelen zodat u die administratieve taken ook kunt uitbesteden.

Kant en klare offertes

Wij zijn aangemerkt als zogenaamd “groen bedrijf”, omdat wij op jaarbasis zeer veel woningen vakkundig isoleren. Om deze reden kunnen wij de subsidieaanvraag meteen voor u opnemen in de offerte. Wij nemen u een hoop administratief werk uit handen en u weet meteen wat het werkelijke totaalbedrag voor uw isolatie zal zijn.

    Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de Privacy Policy en met de toepassing daarvan.